Welcome to your online school library!

Amazon cover image
Image from Amazon.com

Kungsgården / Monika Häägg

By: Material type: TextTextSeries: Serien omfattar: Solbarnet ; Månguden ; Isvintern ; KungsgårdenPublication details: Halmstad : Monkaland Bokförlag ; c2011. Description: 202 s. ; 22 cmISBN:
  • 9789197879019 (inb.)
Other title:
  • Kungsgården - ett äventyr i bronsåldern -
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • F 22/swe
Other classification:
  • Hc.01
Summary: Kungsgården är en historisk äventyrsroman som handlar om den föräldralösa flickan Fry som är ett Solbarn och utvald av Solgudinnan. Hon har under flera solvarv levt med Solgudinnans tjänare Hird på Kungsgården. Efter att Kungsgården blivit anfallen av kungen i Kivik har Hird blivit förd till Aldurs gård vid Holma. Fry har flytt tillsammans med Mångudens tjänare Ulv och lever nu i skogarna vid Virse. Aldur håller bygden i skräck och många har blivit offrade . . .
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Printed book Printed book IES Halmstad Fiction F Hää (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 097891978790191
Total holds: 0

Originalupplaga 2011

Kungsgården är en historisk äventyrsroman som handlar om den föräldralösa flickan Fry som är ett Solbarn och utvald av Solgudinnan. Hon har under flera solvarv levt med Solgudinnans tjänare Hird på Kungsgården. Efter att Kungsgården blivit anfallen av kungen i Kivik har Hird blivit förd till Aldurs gård vid Holma. Fry har flytt tillsammans med Mångudens tjänare Ulv och lever nu i skogarna vid Virse. Aldur håller bygden i skräck och många har blivit offrade . . .

Powered by Koha