Welcome to your online school library!

Amazon cover image
Image from Amazon.com

Mellan dig och dig / Katarina Kieri.

By: Material type: TextTextPublication details: Stockholm : Rabén & Sjögren ; 2013. Description: 234 s. ; 21 cmISBN:
  • 9789129680751 (inb.)
  • 9789129688290 (pbk.)
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • F 839.7374 23/swe
Other classification:
  • Hc,u
Summary: "Jag ser bilder framför mig ibland. Bilder där jag sticker in min hand under Ivars arm, där vi ser på varandra, där vi ler stort och börjar springa. Bilder där vi så småningom stannar upp, först andfådda och skrattiga, sedan allvarliga och tysta. Bilder där vi står mitt emot varandra och ser djupt in i den andres ögon, där vi fattar varandras händer och sedan Där brukar bilderna ta slut, så också nu. Och i verkligheten sticker jag inte in min hand under Ivars arm, istället stoppar jag ner den i jackfickan." Tora är sjutton år. Hon har knallblå skor och en mamma som har stuckit med en gris. Hon har en vän som heter Ivar och en pappa som borde skaffa sig ett lexikon. Hon färdas genom en höst som så småningom blir vinter. Längs vägen finns också lilla Minna med sin pinne, Jonna som hon har knarkat omogna vinbär med och bibliotekarien Sven som drar handen genom sitt rufsiga hår.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Printed book Printed book IES Skelleftea Love stories Fiction F Kie (Browse shelf(Opens below)) 1 Checked out 05/08/2024 8006580401194
Total holds: 0

Originalupplaga 2012

"Jag ser bilder framför mig ibland. Bilder där jag sticker in min hand under Ivars arm, där vi ser på varandra, där vi ler stort och börjar springa. Bilder där vi så småningom stannar upp, först andfådda och skrattiga, sedan allvarliga och tysta. Bilder där vi står mitt emot varandra och ser djupt in i den andres ögon, där vi fattar varandras händer och sedan Där brukar bilderna ta slut, så också nu. Och i verkligheten sticker jag inte in min hand under Ivars arm, istället stoppar jag ner den i jackfickan." Tora är sjutton år. Hon har knallblå skor och en mamma som har stuckit med en gris. Hon har en vän som heter Ivar och en pappa som borde skaffa sig ett lexikon. Hon färdas genom en höst som så småningom blir vinter. Längs vägen finns också lilla Minna med sin pinne, Jonna som hon har knarkat omogna vinbär med och bibliotekarien Sven som drar handen genom sitt rufsiga hår.

Powered by Koha