Welcome to your online school library!

Amazon cover image
Image from Amazon.com

Mitt skitliv : en kärlekshistoria. Vibeke Bækkelund Lassen ; översättning: Melinda Hoelstad

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: Danish Publication details: Bromma : Opal ; 2010. Edition: [Ny utg.]Description: 175 s. ; 18 cmISBN:
  • 9789172994768
  • 9789172993549
Uniform titles:
  • Mitt lorteliv. Svenska
Subject(s): DDC classification:
  • F 22/swe
Other classification:
  • Hda
Summary: Clara har varit kär i Jonas hur länge som helst. Men han är i innegänget och vet nog inte ens vem hon är. Det vet knappt hennes pappa känns det som, men nu vill han plötsligt ha kontakt med Clara igen. Clara vill bara att livet ska vara enkelt. När kompisen Charlie vill få med henne på fest med hans kompis Jazzy Jo hoppas hon att det äntligen ska hända något. Men Jazzy Jo går över gränsen och plötsligt vet Clara varken in eller ut. Vad hände? Var det hennes fel? Hon bestämmer sig för att inte berätta för någon, speciellt inte för Charlie.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Printed book Printed book IES Halmstad Fiction F Bæ (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 097891729935491
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2010

Clara har varit kär i Jonas hur länge som helst. Men han är i innegänget och vet nog inte ens vem hon är. Det vet knappt hennes pappa känns det som, men nu vill han plötsligt ha kontakt med Clara igen. Clara vill bara att livet ska vara enkelt. När kompisen Charlie vill få med henne på fest med hans kompis Jazzy Jo hoppas hon att det äntligen ska hända något. Men Jazzy Jo går över gränsen och plötsligt vet Clara varken in eller ut. Vad hände? Var det hennes fel? Hon bestämmer sig för att inte berätta för någon, speciellt inte för Charlie.

Powered by Koha