Welcome to your online school library!

Amazon cover image
Image from Amazon.com

En farlig önskan : Svarta skogens hemlighet / av Beth Bracken och Kay Fraser ; illustrationer av Odessa Sawyer ; svensk text: Hans Peterson

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Svarta skogens hemlighet ; 1 | Fraser, Kay Svarta skogens hemlighet ; 1Publication details: Nypon ; 2013.Description: 93 s. col. ill. 18 cmISBN:
  • 9187221705
  • 978-91-87221-70-5
Uniform titles:
  • A wish in the woods
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • F
Summary: Folk säger att Svarta skogen är farlig. De säger att feer håller till där. Att vad som helst kan hända i skogen. Men Soli och Lucy har varit i skogen ända sedan de var små. De går genom skogen på väg till skolan . De bryr sig inte om vad folk säger. Svarta skogen är mörk, mystisk och vacker. När de var små lekte de där. Nu pratar de om kärlek och drömmar. Men när Lucy sviker Soli förändras allt. Lucy vet att det är farligt att säga högt vad man önskar i Svarta skogen. Men det vet inte Soli. Hon önskar något. Och mardrömmen börjar.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Printed book Printed book IES Halmstad Fantasy Fiction F Bra (Browse shelf(Opens below)) 1 Checked out 02/17/2024 097891872217051
Total holds: 0

Fortsättes av: Ut ur skuggan ; Smycket ; Kronan i Svarta sjön

Folk säger att Svarta skogen är farlig. De säger att feer håller till där. Att vad som helst kan hända i skogen. Men Soli och Lucy har varit i skogen ända sedan de var små. De går genom skogen på väg till skolan . De bryr sig inte om vad folk säger. Svarta skogen är mörk, mystisk och vacker. När de var små lekte de där. Nu pratar de om kärlek och drömmar. Men när Lucy sviker Soli förändras allt. Lucy vet att det är farligt att säga högt vad man önskar i Svarta skogen. Men det vet inte Soli. Hon önskar något. Och mardrömmen börjar.

Powered by Koha