Welcome to your online school library!

Amazon cover image
Image from Amazon.com

Pinocchio / Carlo Collodi ; återberättare: Inger Kullenberg ; bilder: Lucyna Lisicka

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: LättlästPublication details: LL-förlagetDescription: 118 s. illISBN:
  • 9170530955
  • 978-91-7053-095-1
Uniform titles:
  • Pinocchio
Summary: Pinocchio är en trädocka som plötsligt får liv i händerna på den skicklige men fattige träsnidaren Gepetto. Och Pinocchio vill ingenting hellre än att bli en riktig pojke. Dessvärre är han både lat och lättlurad. Och han ljuger så att hans näsa växer och blir över en meter lång! Pinocchio vill varken gå i skolan eller arbeta, och gång på gång gör han sin pappa Gepetto besviken. Visserligen ångrar han sig hela tiden, men vad hjälper det när han i nästa sekund gör om samma misstag igen? Det är inte lätt att bli en riktig pojke, som kan känna ansvar och omtanke, och Pinocchios väg mot målet visar sig vara både krokig och farofylld. -- Adlibris
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Printed book Printed book IES Halmstad Classics Fiction F Col (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 01191
Total holds: 0

Pinocchio är en trädocka som plötsligt får liv i händerna på den skicklige men fattige träsnidaren Gepetto. Och Pinocchio vill ingenting hellre än att bli en riktig pojke. Dessvärre är han både lat och lättlurad. Och han ljuger så att hans näsa växer och blir över en meter lång!

Pinocchio vill varken gå i skolan eller arbeta, och gång på gång gör han sin pappa Gepetto besviken. Visserligen ångrar han sig hela tiden, men vad hjälper det när han i nästa sekund gör om samma misstag igen?

Det är inte lätt att bli en riktig pojke, som kan känna ansvar och omtanke, och Pinocchios väg mot målet visar sig vara både krokig och farofylld. -- Adlibris

07108655

07108656

07108657

07203459

07203460

07203461

Powered by Koha