Welcome to your online school library!

Amazon cover image
Image from Amazon.com

Bronsåret / Annika Luther

Material type: TextTextPublication details: Helsingfors : Söderström, 2010 Edition: [Ny utg.]Description: 237 s. ; 18 cmISBN:
  • 9789515227614
Subject(s): DDC classification:
  • F 22 (machine generated)
Other classification:
  • Hcd,u
Summary: Hertha, 14 år, är sur. Hennes föräldrar tvingar henne med ut till landet på Valborgsmässoafton. I brist på vänner att festa med smiter Hertha iväg ut i skogen, där hon träff ar den gamla kvinnan Signe och får dela hennes hemlighet: På Valborgsmässoafton, timmarna mellan solnedgången och soluppgången, öppnar sig en passage mellan nutid och bronsåldern i en skreva i berget. Signe för Hertha med sig 3000 år tillbaka i tiden. Äventyret kan börja. -- Adlibris
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Printed book Printed book IES Halmstad Fiction F Lut (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 097895152276141
Total holds: 0

Originalupplaga 1995

Hertha, 14 år, är sur. Hennes föräldrar tvingar henne med ut till landet på Valborgsmässoafton. I brist på vänner att festa med smiter Hertha iväg ut i skogen, där hon träff ar den gamla kvinnan Signe och får dela hennes hemlighet: På Valborgsmässoafton, timmarna mellan solnedgången och soluppgången, öppnar sig en passage mellan nutid och bronsåldern i en skreva i berget. Signe för Hertha med sig 3000 år tillbaka i tiden. Äventyret kan börja.
-- Adlibris

Powered by Koha