Welcome to your online school library!

Omslagsbild från Amazon
Bild från Amazon.com

Bullfest / Göran & Sofie Söderin ; [fotografier: Helén Pe]

Av: Medverkande: Materialtyp: TextTextSpråk: Svenska Utgivningsinformation: Västerås : Ica, 2013 Beskrivning: 110 s. ; 25 cmISBN:
  • 9789153437956 (inb.)
Ämnen: Genre/form: DDK-klassifikation:
  • 641 23/swe
Annan klassifikation:
  • Qcae
  • M�ltidsakademiens biblioteksstiftelse
  • M�ltidslitteratur 2013
  • Kategori: S�ta bakverk
Sammanfattning: Finns det något härligare än att stiga in på ett bageri och känna doften av kanel och kardemumma? I Bullfest finner du roliga och lättsamma recept. Här ryms både traditionella bullar såsom kanelbullar, gosenbullar och wienerbröd och mer nyskapade varianter. Vad sägs till exempel om bullar med hallonbåtar, rödbönspasta eller lakrits? Här får du lära dig allt du behöver för att skapa de där magiska stunderna som uppstår runt ett fat nygräddade bullar. Göran Söderin är konditor och chokladspecialist och var tidigare ledare för det svenska konditorslandslaget. Sofie Söderin är bagarbarn och uppvuxen i ett bageri. Hon har dessutom jobbat flera år som konditoribiträde och kallskänka. -- Adlibris
Taggar från det här biblioteket: Den aktuella titeln har inga taggar från det här biblioteket. Logga in för att lägga till taggar.
Betyg
    Medelbetyg: 0.0 (0 röster)
Bestånd
Exemplartyp Aktuellt bibliotek Avdelning Hyllsignatur Ex.nummer Status Förfallodatum Streckkod Exemplarreservationer
Printed book Printed book IES Halmstad Non-fiction 641 Söd (Liknande titlar(Öppnas nedan)) 1 Utlånad 12/24/2017 097891534379561
Antal reservationer: 0

Finns det något härligare än att stiga in på ett bageri och känna doften av kanel och kardemumma?

I Bullfest finner du roliga och lättsamma recept. Här ryms både traditionella bullar såsom kanelbullar, gosenbullar och wienerbröd och mer nyskapade varianter. Vad sägs till exempel om bullar med hallonbåtar, rödbönspasta eller lakrits? Här får du lära dig allt du behöver för att skapa de där magiska stunderna som uppstår runt ett fat nygräddade bullar.

Göran Söderin är konditor och chokladspecialist och var tidigare ledare för det svenska konditorslandslaget. Sofie Söderin är bagarbarn och uppvuxen i ett bageri. Hon har dessutom jobbat flera år som konditoribiträde och kallskänka. -- Adlibris

Gma

Og

Teknik från Koha