Welcome to your online school library!

Omslagsbild från Amazon
Bild från Amazon.com

Good food : glutenfritt, gott och mycket grönt med Kristin Kristin Kaspersen ; foto: Jenny Grimsgård

Av: Medverkande: Materialtyp: TextTextSpråk: Svenska Utgivningsinformation: Stockholm : Fitnessförlaget, 2015 Beskrivning: 127 s. : ill. ; 25 cmISBN:
  • 9789173630719
Ämnen: Genre/form: DDK-klassifikation:
  • 641 23/swe
Annan klassifikation:
  • Qcab
  • M�ltidsakademiens biblioteksstiftelse
  • M�ltidslitteratur 2015
  • Kategori: H�lsa
Innehåll:
- Min personliga mathistoria · Vad är vad – ekologiskt, kravmärkt, naturligt … · Mina favoriter i kosten · Mitt skafferi · Hej då vetemjöl och socker · Smakkompisar · 40 recept med hembakat, favoritdrycker, mellanmål som boostar, vardagsmiddagar och läckra efterrätter
Sammanfattning: Glutenfritt, fräscht, ekologiskt, mycket grönt och enkelt var Kristins utgångspunkt när hon bestämde sig för att ändra familjens matvanor. Genom att byta ut en råvara i taget kan hon idag stolt säga att hon lagar riktigt hälsosam mat och vågar prova och smaka sig fram. I den här boken får du massor med inspiration, men också smarta tips på råvaror att börja din hälsosamma resa med. Kristin älskar frukt och bär, och det syns i recepten där du hittar grönsaker, juicer och rawfood. Maten i den här boken är således en härlig blandning av bra råvaror och fräscha smaksättningar. Och det är enkelt: bra vardagsmat som också funkar för dina barn. Till alla recept finns tips på variationer – kan du laga en fiskburgare kan du laga tre är hennes devis – så att du kan utnyttja såväl laxen och kycklingen som kryddorna du köper i flera olika rätter. Vad sägs om egna glutenfria tortillas till fredagstacon, läckra quinoamuffins med olika smaksättningar i stället för cupcakes, grönkålschips som är så nyttiga att du kan köra måndagsmys eller helt enkelt bara en klassisk ugnsbakad kyckling med citron och örter som nästan lagar sig själv? -- Adlibris
Taggar från det här biblioteket: Den aktuella titeln har inga taggar från det här biblioteket. Logga in för att lägga till taggar.
Betyg
    Medelbetyg: 0.0 (0 röster)
Bestånd
Exemplartyp Aktuellt bibliotek Avdelning Hyllsignatur Ex.nummer Status Förfallodatum Streckkod Exemplarreservationer
Printed book Printed book IES Halmstad Non-fiction 641 Kas (Liknande titlar(Öppnas nedan)) 1 Tillgänglig 097891736307191
Antal reservationer: 0

- Min personliga mathistoria

· Vad är vad – ekologiskt, kravmärkt, naturligt …

· Mina favoriter i kosten

· Mitt skafferi

· Hej då vetemjöl och socker

· Smakkompisar

· 40 recept med hembakat, favoritdrycker, mellanmål som boostar, vardagsmiddagar och läckra efterrätter

Glutenfritt, fräscht, ekologiskt, mycket grönt och enkelt var Kristins utgångspunkt när hon bestämde sig för att ändra familjens matvanor. Genom att byta ut en råvara i taget kan hon idag stolt säga att hon lagar riktigt hälsosam mat och vågar prova och smaka sig fram.

I den här boken får du massor med inspiration, men också smarta tips på råvaror att börja din hälsosamma resa med. Kristin älskar frukt och bär, och det syns i recepten där du hittar grönsaker, juicer och rawfood. Maten i den här boken är således en härlig blandning av bra råvaror och fräscha smaksättningar. Och det är enkelt: bra vardagsmat som också funkar för dina barn.

Till alla recept finns tips på variationer – kan du laga en fiskburgare kan du laga tre är hennes devis – så att du kan utnyttja såväl laxen och kycklingen som kryddorna du köper i flera olika rätter.

Vad sägs om egna glutenfria tortillas till fredagstacon, läckra quinoamuffins med olika smaksättningar i stället för cupcakes, grönkålschips som är så nyttiga att du kan köra måndagsmys eller helt enkelt bara en klassisk ugnsbakad kyckling med citron och örter som nästan lagar sig själv? -- Adlibris

Gma

Og

Teknik från Koha