Welcome to your online school library!

Omslagsbild från Amazon
Bild från Amazon.com

Cookie rookie : för dig som älskar att baka! / Johanna Westman ; plåtad av Ulrika Pousette.

Av: Medverkande(n): Materialtyp: TextTextSpråk: Svenska Originalspråk: Svenska Utgivningsuppgift: Stockholm : Rabén & Sjögren, [2019]Tillverkare: 2019Beskrivning: 92 sidor illustrationer 22 cmInnehållstyp:
  • text
  • still image
Medietyp:
  • unmediated
Bärartyp:
  • volume
ISBN:
  • 9789129713015
Ämnen: Genre/form:Annan klassifikation:
  • Qcae
Sammanfattning: 2003 kom Första Bakboken, en grundläggande, enkel bok om bakning för nybörjarna. Och nu kommer en reviderad, uppdaterad och uppsnyggad upplaga med stora kakor, småkakor, bullar och bröd. Klassikerna finns såklart med, men också nya recept, som whoopies, mums-mums och banankaka. Och lättbakade bröd, som nattjästa frallor, focaccia och filmjölkslimpa. Det finns också många tips och tricks, som jässkola, sockerkaksskola och kakdegsskola. Recepten är oftast enkla, men det finns en del mer utmanande recept också. Boken vänder sig till unga bagare från ungefär tio år och uppåt. -- Bokus
Taggar från det här biblioteket: Den aktuella titeln har inga taggar från det här biblioteket. Logga in för att lägga till taggar.
Betyg
    Medelbetyg: 0.0 (0 röster)
Bestånd
Exemplartyp Aktuellt bibliotek Avdelning Hyllsignatur Ex.nummer Status Förfallodatum Streckkod Exemplarreservationer
Printed book Printed book IES Gothenburg Krokslätt Non-fiction 500 WES (Liknande titlar(Öppnas nedan)) 1 Utlånad 06/07/2024 297891297130151
Printed book Printed book IES Skelleftea Non Fiction - Hobbies and Leisure Non-fiction 500 WES (Liknande titlar(Öppnas nedan)) 1 Tillgänglig 8006671445760
Antal reservationer: 0

2003 kom Första Bakboken, en grundläggande, enkel bok om bakning för nybörjarna. Och nu kommer en reviderad, uppdaterad och uppsnyggad upplaga med stora kakor, småkakor, bullar och bröd. Klassikerna finns såklart med, men också nya recept, som whoopies, mums-mums och banankaka. Och lättbakade bröd, som nattjästa frallor, focaccia och filmjölkslimpa. Det finns också många tips och tricks, som jässkola, sockerkaksskola och kakdegsskola.

Recepten är oftast enkla, men det finns en del mer utmanande recept också. Boken vänder sig till unga bagare från ungefär tio år och uppåt.
-- Bokus

Teknik från Koha