Welcome to your online school library!

Omslagsbild från Amazon
Bild från Amazon.com

Millas kalastårtor / Camilla Tubertini.

Av: Materialtyp: TextTextSpråk: Svenska Utgivningsuppgift: Stockholm : Prisma, 2006Tillverkare: SlovenienBeskrivning: 93, [2] s. färgill. 20 cmISBN:
  • 9151845547
Ämnen: Genre/form: DDK-klassifikation:
  • 641.865 22 (machine generated)
Annan klassifikation:
  • Qcae
  • Rdd
  • M�ltidsakademiens biblioteksstiftelse
  • M�ltidslitteratur 2006
  • Kategori: Desserter
  • Qcae
Sammanfattning: "Det är bara fantasin som sätter gränser", brukar de duktiga, kreativa människorna som gör festliga tårtor i matmagasinen säga. Men om ens fantasi tar tvärstopp redan efter maränger, glass och chokladsås? Och om man har tre små älsklingar som var och en vill ha sin alldeles egen tårta? Millas Kalastårtor bjuder på: 25 gulliga, busiga och ruskiga tårtor att baka som i recepten eller bara inspireras av. tips, idéer och tricks som gör bakandet smidigare, och får novisen att känna sig som ett proffs. speciella avdelningar för tårtbottnar, glasyrer bokus.com
Taggar från det här biblioteket: Den aktuella titeln har inga taggar från det här biblioteket. Logga in för att lägga till taggar.
Betyg
    Medelbetyg: 0.0 (0 röster)
Bestånd
Exemplartyp Aktuellt bibliotek Avdelning Hyllsignatur Ex.nummer Status Förfallodatum Streckkod Exemplarreservationer
Printed book Printed book IES Skelleftea Non Fiction - Hobbies and Leisure Non-fiction 641 Tub (Liknande titlar(Öppnas nedan)) 1 Utlånad 10/17/2024 80063674047A8
Antal reservationer: 0

2. tr., 2006

Mo svenska


"Det är bara fantasin som sätter gränser", brukar de duktiga, kreativa människorna som gör festliga tårtor i matmagasinen säga. Men om ens fantasi tar tvärstopp redan efter maränger, glass och chokladsås? Och om man har tre små älsklingar som var och en vill ha sin alldeles egen tårta?

Millas Kalastårtor bjuder på:
25 gulliga, busiga och ruskiga tårtor att baka som i recepten eller bara inspireras av.
tips, idéer och tricks som gör bakandet smidigare, och får novisen att känna sig som ett proffs.
speciella avdelningar för tårtbottnar, glasyrer bokus.com

Gma

Og

Teknik från Koha