Choklad : praliner, godis & småkakor / Eliq Maranik ; foto: Eliq Maranik och Stefan Lindström.
Materialtyp: TextSpråk: Svenska Originalspråk: Svenska Utgivningsuppgift: Stockholm : Grenadine, 2014Utgivningsuppgift: [Stockholm] : Grenadine, 2014Utgåva: Första utgåvanBeskrivning: 125 sidor illustrationer 24 cmInnehållstyp:- text
- still image
- unmediated
- volume
- 9789186287696
- 641.3374 23/swe
Exemplartyp | Aktuellt bibliotek | Avdelning | Hyllsignatur | Ex.nummer | Status | Förfallodatum | Streckkod | Exemplarreservationer | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Printed book | IES Sodra Anggarden | Non-fiction | 641 Mar (Liknande titlar(Öppnas nedan)) | 1 | Tillgänglig | 297891862876961 |
Liknande IES Sodra Anggarden titlar, Avdelning: Non-fiction Stäng hyllsökare (Dölj hyllsökare)
641 LID Baka : steg för steg / | 641 Lin Barnens stora kokbok : steg för steg / | 641 Mah Enhörningsmat / | 641 Mar Choklad : praliner, godis & småkakor / | 641 Mit Jag lagar mat : enkla recept steg-för-steg / | 641 Roc Recept som förändrar världen / | 641 Sta Matboken / |
Omarbetad utgåva av författarens: Choklad & praliner, 2013
Välkommen till en värld av choklad!
Njut av en hallonpralin som smälter i munnen! Ge bort en påse lyxig chokladfudge! Skäm bort dig själv med chokladdiamanter! Överraska familjen med chokladdrömmar! Bjud vännerna på espressopraliner!
Choklad-praliner, godis och småkakor är en bok fylld av praliner, godis och småkakor som alla har choklad som grundingrediens. De många recepten har som utgångspunkt att det ska vara enkelt att hemma i det egna köket göra succé med frestande och smakrika chokladbakverk.
Förutom avsnitt om chokladhistoria, chokladbönor och chokladtillverkning innehåller boken praktiska tips om temperering, doppning och garnering smat vilka verktyg du behöver för att lyckas. Här finns många handfasta råd - särskilt chokladpraliner kräver en del trix och fix.
Choklad - praliner, godis och småkakor är en färgstark och inspirerande bak och dessertbok som vänder sig till alla glada hemmabagare och hemmakonditorer. Illustrerad med fotografier som injuder till chokladkalas.
God Lycka i köket!
Författaren Eliq Maranik har skrivit ett flertal storsäljande mat- och dryckesböcker som fått priser både i Sverige och utomlands. Idag är böckerna översatta till tio språk och finns utgivna i sexton länder. Eliq:s motto är att en efterrätt ska vara en upplevelse för såväl gom som öga.
-- Bokus
Gma
Og